Frank Huijgens- Dahliastraat

Frank Huijgens

In 2017 heb ik voor het eerst een beroep op Peter de Kok van ONZE Vastgoedpartner gedaan.

Een gedeelte van mijn kantoor stond al 2,5 jaar in de verhuur bij een plaatselijke makelaar maar er gebeurde maar vrij weinig. Omdat Peter met een aantal andere mooie projecten in de markt bezig was heb ik hem benaderd. Wellicht dat hij kandidaten had die niet in een van die projecten pasten maar wel in mijn kantoor.

Binnen een paar weken kwam hij met een goede kandidaat op de proppen. Hij was namelijk pro-actief bezig geweest om na te denken hoe er van een grote archief- en opslagruimte drie spreekkamers en een wachtruimte kon worden gemaakt.

Daarmee paste zijn kandidaat in het leegstaande gedeelte van mijn kantoor. Inmiddels zit deze relatie hier nog steeds tot hun volle tevredenheid.

Begin dit jaar kwam er echter een ander gedeelte vrij doordat de huurder was samengegaan met een ander bedrijf.

Peter bood zijn diensten weer aan en dit heeft binnen een paar maanden weer geleid tot een grotendeelse invulling van de beschikbare ruimten door twee huurders.

Momenteel staat er nog één kantoorkamer te huur van 26m2.

Hier is ONZE ook weer met een paar klanten in gesprek. 

Ook voor het naastgelegen kantoorpand heeft Peter binnen afzienbare tijd een serieuze koper weten te vinden. In dit pand is inmiddels een tandartsenpraktijk geopend.

Peter heeft een groot netwerk dat hem in staat stelt om verbanden te leggen die tot snel zakendoen en succes leiden.

Ik beveel Peter met overtuiging van harte bij u aan. 

Frank Huijgens