WANNEER KOMT U EVEN KIJKEN IN DE SUIKERFABRIEK ?

De Suikerfabriek, een belevings- en bedrijvencentrum, gevestigd in een historisch gebouw met een grote historie in de Bergse suikerindustrie, gelegen in het Havenkwartier van Bergen op Zoom. U heeft hier de mogelijkheid om een kantoorunit, flexplek, vergaderruimte of andere openbare ruimte te boeken. Zo geniet u van een unieke werkruimte in een mooi pand.

De kantoren zijn “all inclusive” te huren inclusief het gebruik van de diverse vergaderruimtes in de gebouwen van Easyspaces.

Zuidzijde Haven 39a Bergen op Zoom

Het exterieur van dit monumentale pand is in de oude staat hersteld. Het interieur is op zodanige wijze vormgegeven dat het een moderne en verrassende uitstraling heeft en ruimte biedt aan vele verschillende ondernemingen. Bergen op Zoom is bovendien een historische vestingstad met een rijk verleden, wat het een prachtige omgeving maakt om in te werken. De Suikerfabriek, voorheen Interium, is eenvoudig te bereiken en ligt op tien minuten loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom. Voor het belevingscentrum vindt u een ruim aantal betaalde parkeerplaatsen en op 100 meter afstand parkeert u gratis.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden !

NOG ENKELE KANTOORUNITS TE HUUR IN DE SUIKERFABRIEK in Bergen op Zoom

Dit project is te huur

Huur per maand: vanaf € 350

Oppervlakte in ㎡ V.V.O.

vanaf 12 m2 ㎡

Bestemming

kantoren, maatschappelijk, zorg

Energielabel

Onbekend

Toon alle projecten.