In Bergen op Zoom kunnen wij u in het voormalige notariskantoor per direct te huur aanbieden een aantal zeer representatieve en duurzame kantoorunits, met  eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.

De huurprijzen per unit beginnen vanaf € 412 exclusief servicekosten en BTW !

Het kantoorgebouw ligt direct nabij de randweg Noord, waardoor een snelle ontsluiting mogelijk is naar de A4. Het gehuurde bevindt zich op de begane grond en heeft een gezamenlijke entree met trappenhuis en panoramalift. Op de 1e verdieping is een bedrijf gevestigd, werkzaam in de gezondheidszorg, die niet tot het gehuurde behoren.

In het naastgelegen kantoorpand is op de 1e verdieping een tandartspraktijk gevestigd. De 2e verdieping van dit bouwdeel werd onlangs zeer snel verhuurd!

Het pand beschikt over een eigen gratis parkeervoorziening. In de directe omgeving liggen tevens diverse openbare parkeerplaatsen.

Alle ruimtes zijn modern ingericht en afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk en systeemplafonds met inbouwarmaturen. Het pand beschikt over een airco- en alarminstallatie,  internet en telefonieaansluitingen.

De eerste units zijn inmiddels verhuurd en in gebruik genomen.

Het pand beschikt over een energielabel A+

PRACHTIGE KANTOORUNITS IN BERGEN OP ZOOM AAN DE DAHLIASTRAAT 94 TE HUUR !

Dit project is te huur

Huur per maand: vanaf € 412,= / m2 excl. service-, VVE- en energiekosten

Oppervlakte in ㎡ V.V.O.

in units vanaf 18 ㎡

Bestemming

kantoren, maatschappelijk

Energielabel

A+

Toon alle projecten.