In Bergen op Zoom kunnen wij u, namens de eigenaar, te huur aanbieden de 1e verdieping van dit zeer representatieve en duurzame bedrijfsgebouw met kantoren en bedrijfsruimtes in 2 bouwlagen, met parkeerplaatsen op eigen terrein.

Alle ruimtes zijn representatief ingericht en afgewerkt met schoonmetselwerk, , stucwerk en systeem-plafonds uitgevoerd met doorzaktegels, LED inbouwarmaturen. Showroom, kantine en kantoren zijn voorzien van een parketvloer. Diverse ruimtes met vloerbedekking, zonnescreens en vitrage. Het pand beschikt over een aircoinstallatie in diverse ruimtes, een alarminstallatie met borgcertificaat en sleutelplan met doormelding, brandbeveiliging en blusapparatuur, en glasvezel internet aansluitingen.

Het pand beschikt over een label A+ energiecertificaat  en is voorzien van  zonnepanelen.

De verdieping beschikt over 3 kantoren en een toiletruimte. De archiefruimte is niet inbegrepen in de huurTotaal ca 120 m2 VVO. De kantine en toiletgroep op de begane grond zijn ook beschikbaar voor huurder.

Tevens optioneel bij te huren 150 m2 magazijn deels met stellingvloeren en deels betonvloer.

NIEUW ! MOOI KANTOOR AAN DE WITTEVEENWEG IN BERGEN OP ZOOM!

Dit project is te huur

Huur per maand: € 1.290 voor ca 120 m2 kantoren / € 500 voor ca 150 M2 opslagruimte / inclusief service- en energiekosten , exclusief BTW

Oppervlakte in ㎡ V.V.O.

120 ㎡

Bestemming

bedrijven

Energielabel

A+

Toon alle projecten.