In Bergen op Zoom kunnen wij u, te huur aanbieden dit zeer representatieve en duurzame bedrijfsgebouw met kantoren en bedrijfsruimtes in 2 bouwlagen, met parkeerplaatsen op eigen terrein.

Alle ruimtes zijn gemeubiliseerd en representatief ingericht en afgewerkt met schoonmetselwerk, , stucwerk en systeemplafonds uitgevoerd met doorzaktegels, LED inbouwarmaturen. Showroom, kantine en kantoren zijn voorzien van een parketvloer. Diverse ruimtes met vloerbedekking, zonnescreens en vitrage. Het pand beschikt over een aircoinstallatie in diverse ruimtes, een alarminstallatie met borgcertificaat en sleutelplan met doormelding, brandbeveiliging en blusapparatuur, en glasvezel internet aansluitingen.

Het pand beschikt over een label A+ energiecertificaat  en is voorzien van zonnepanelen.

Het betreft 240 m2 kantoren en een fraaie showroom van ca 90 m2. Tevens een bedrijfshal/werkplaats met overheaddeur van 316 m2 en 275 m2 opslagruimte op de verdieping

Hoewel verhuur aan één partij de voorkeur heeft, staan wij open voor een huurder voor de begane grond al of niet met de showroom óf de 1e verdieping .

Tevens optioneel bij te huren het magazijn deels met stellingvloeren en deels betonvloer.

MOOI KANTOOR EN BEDRIJFSHAL AAN DE WITTEVEENWEG IN BERGEN OP ZOOM!

Dit project is te huur

Huur per maand: op aanvraag

Oppervlakte in ㎡ V.V.O.

240 m2 kantoren, 90 m2 showroom en 316 m2 hal + 275 m2 opslag op verdiepingsvloer. ㎡

Bestemming

bedrijven

Energielabel

A+

Toon alle projecten.