In Bergen op Zoom kunnen wij u te huur aanbieden enkele representatieve behandelunits. Het gehuurde bevindt zich zowel op de begane grond én de 1e verdieping en heeft een gezamenlijke entree met trappenhuis en lift. In het gebouw zijn bedrijven gevestigd, werkzaam in de gezondheidszorg, zoals mondzorg en huidtherapie, dat niet tot het gehuurde behoort.

Het Klein Arsenaal getuigt van een verleden als garnizoensstad. Een pand dat als rijksmonument samen met het Groot Arsenaal een belangrijke waarde heeft voor de stad. Na jarenlang een militaire en culturele functie gehad te hebben, heeft het nu een publieke functie gekregen als zelfstandig behandelcentrum: binnen de muren van het Klein Arsenaal bieden verschillende zorgaanbieders hun diensten aan.

Aanwezig zijn bedrijven voor een volledige mondzorg: van cosmetische verfraaiing van uw gebit, tot implantologie en kaakchirurgie. Ook vindt u hier een groot aanbod aan dermatologische behandelingen met een specifieke huid- en laserkliniek.

Op de begane grond komt per 1 september een unit beschikbaar en op de 1e verdieping, staan 2 zeer representatieve en duurzame behandelruimtes in het gebouw te huur , met een huurperiode van minimaal 2 jaar, gezien de bestemming en voorkeur van de eigenaar bij voorkeur aan bedrijven in de zorg/(para)medisch. Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein.

KLEIN ARSENAAL MEDISCHE UNITS TE HUUR

Dit project is te huur

Huur per maand: vanaf € 479

Oppervlakte in ㎡ V.V.O.

vanaf 11,4 ㎡

Bestemming

(para)medisch

Energielabel

Onbekend

Toon alle projecten.