In het centrum van Roosendaal mogen wij u aan het Roselaarplein, per direct, te huur aanbieden diverse kantoorunits op 1e en 2e etage vanaf ca. 40 m2 tot maximaal 400 m2 VVO, met er direct naast een zeer ruime parkeergarage.  De binnenruimte van de kantoorpanden is net volledig gerenoveerd en aangepast aan de moderne standaarden, waaronder een nieuwe keukenblok en koffiecorner. De kantoren zijn eenvoudig te koppelen, zodat zowel de indeling als de te huren ruimte flexibel is.

Het Roselaarplein is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (bushalte voor de deur). Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarage, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt.

De Roselaar is een centrumvoorziening van Roosendaal. De komende jaren zal Syntrus Achmea, namens de eigenaar, plannen opmaken voor circa 171 huurappartementen met de herontwikkeling van de V&D locatie aan de Dr. Braberstraat en het Rooselaarplein in Roosendaal. Daarnaast geeft deze herontwikkeling, naast een verbetering van de leefbaarheid van de binnenstad, een nieuwe economische impuls aan het winkelcentrum en het historische centrum van Roosendaal.

KANTOREN OP HET ROSELAARPLEIN TE HUUR

Dit project is te huur

Huur per maand: vanaf € 95

Oppervlakte in ㎡ V.V.O.

40 tot 400 ㎡

Bestemming

kantoren-maatschappelijk

Energielabel

A

Toon alle projecten.