• Groot arsenaal Bergen op Zoom

DE LAATSTE KANTOOR/BEDRIJFSUNITS EN EEN RESTAURANT TE HUUR !

Het Groot Arsenaal vormt een belangrijk onderdeel van de militaire geschiedenis van Bergen op Zoom als vestingstad.
Het rijksmonument, “geboren” in 1764 als tuighuis en wapenarsenaal en in 1880 tot kazerne verbouwd, ademt in alle hoeken en kieren nog deze militaire geschiedenis, die we ook terug laten komen in onze huisstijl.

Het gebouw heeft de laatste jaren een flinke restauratie ondergaan en heeft nu een multifunctionele bestemming. Zo is het gebouw beschikbaar als locatie om heerlijk te lunchen of dineren, een terrasje te pakken aan ”de Ham” óf als huisvesting voor uw bedrijf.

Maar ook voor andere evenementen, zoals theatervoorstellingen, als vergaderlocatie en feesten kunt u in het Groot Arsenaal terecht.

Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen onder een hoog zadeldak. Thans wordt het gebouw grondig gerenoveerd tot een inspirerende omgeving met volop ruimte voor horeca, werk en cultuur.

Het Groot Arsenaal is opgetrokken in 4 lagen en vanaf januari 2019 geheel voor verhuur beschikbaar;

1. BEGANE GROND: RESTAURANT EN PARTYCENTRUM MET TERRAS

Op de begane grond van het vanouds militair gebouw uit 1764 of op de prachtige terrassen aan de historische waterpartij “de Ham”, kunt u binnenkort met uw zakenrelatie of vrienden genieten van een heerlijke lunch of diner in het sfeervol ingerichte restaurant.
Totaal ca 750 m2 VVO

VERDIEPING 1 en 2 KANTOOR- EN ATELIERRUIMTES

“inspirerende werkplekken”
Als u kantoorruimte zoekt met veel uitstraling voor uw medewerkers en relaties tegen de binnenstad van Bergen op Zoom met een groot eigen parkeerterrein, dan is het Groot Arsenaal de “place to be” en de juiste keuze.

KANTOORUNITS TE HUUR VANAF € 1.500 PER MAAND !

Meer als de helft van de kantoorruimtes zijn inmiddels al in gebruik en voor de andere ruimtes is er ook grote belangstelling!

Wij kunnen u namens eigenaar, deze zeer representatieve Kantoor- en atelierruimtes vanaf ca 150 m2 te huur aanbieden, casco of geheel afgewerkt, met een aantal gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.
Alle ruimtes zijn casco ingericht. De algemene en centrale ruimtes zoals de hal, toiletgroepen worden representatief en sfeervol in de huisstijl door verhuurder ingericht.

De 1e, 2e en 3e verdieping zijn per verdieping ingericht met sfeervolle kantoren met een centrale toiletgroep en keuken. De kantoren kijken uit op de terrassen en de historische waterpartij “de Ham” aan de ene zijde en op de Rijtuigweg aan de andere zijde. De ruimtes worden geheel naar wens casco dan wel afgewerkt opgeleverd in een sfeer, die de militaire historie van het gebouw ademt en uw medewerkers zeker zal inspireren en voorzien van de meest modern faciliteiten.

En wilt u met uw relatie lunchen, dineren, dan kunt u op de begane grond in het toekomstige restaurant terecht of buiten op het terras aan de prachtig gerestaureerde waterpartij “de Ham” genieten van een kop koffie of glas wijn.

VRAAG VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN !

Groot Arsenaal Bergen op Zoom

Dit project is te huur

Huur per maand: Vanaf € 1.500,= ex BTW en servicekosten

Oppervlakte in ㎡ V.V.O.

Vanaf 150 ㎡

Bestemming

Kantoren / Maatschappelijk / Dienstverlening

Energielabel

Onbekend

Toon alle projecten.