COVID SNELTESTSTRAAT opent aan de Marconilaan

Covid snelteststraat

Lead Healthcare zocht een locatie in Bergen op Zoom voor een COVID Sneltest Straat in Bergen op Zoom; uitslag binnen een kwartier.

ONZE Vastgoedpartner heeft hierbij bemiddeld tussen eigenaar, Lead Healthcare, Philip Morris en gemeente en binnen enkele dagen een tijdelijke vergunning verkregen.

Donderdag 7 januari heeft Lead Healthcare inmiddels een COVID Sneltest Straat in het pand aan de Marconilaan in Bergen op Zoom geopend. In het pand is ook DEK verkeersopleidingen gevestigd en was tot 31 december van Dorst Logistics nog gevestigd.

ONZE is ook al in overleg met een productiebedrijf over een huurcontract na de tijdelijke teststraat.

Lead Healthcare heeft een landelijke dekking met haar 27 teststraten door heel Nederland. Er wordt bij het testen gebruik gemaakt van de door het Outbreak Management Team (OMT) geadviseerde sneltest van Roche. De uitslag is er al binnen een kwartier en je moet vooraf reserveren via de website.

Binnen 15 minuten resultaat

Het is voor iedereen eenvoudig. Online reserveren via de website www.covidsnelteststraat.nl, je kiest een locatie, datum en tijdslot. Het mooie is dat de testresultaten altijd binnen 15 minuten na afname worden gedeeld met de geteste persoon. Dit scheelt enorm veel onnodige stress.

Goedgekeurde antigeen sneltest en getrainde zorgprofessionals
Er wordt gebruik gemaakt van de door het OMT geadviseerde sneltest van het merk Roche. De test met neusswap wordt afgenomen door een getrainde zorgprofessional en het testresultaat is al binnen 15 minuten beschikbaar.

SNELTESTSTRAAT AAN DE MARCONILAAN

Eisen van de Inspectie van de Gezondheidszorg
Positieve testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek.
Lead Healthcare heeft een Corona Expert Team, bestaande uit bij hun werkzame artsen en apothekers. Zij zijn medisch en farmaceutisch inhoudelijk verantwoordelijk.

COVID-19 reisdocument
De COVID Sneltest Straat biedt reizigers die negatief testen een reisdocument waarop staat dat zij negatief getest zijn op COVID-19.

Snel zekerheid voor bedrijven
Ook bedrijven hebben te kampen met de gevolgen van overspoelde teststraten en het lange wachten op een testuitslag. Werknemers kunnen zich laten testen in de COVID Sneltest Straat of een getrainde zorgprofessional van COVID Sneltest Service test op een locatie van het bedrijf. Lead Healthcare kan ook semi-permanente snelteststraten organiseren op de werklocatie van haar klanten. Deze dienstverlening staat beschreven op: www.covidsneltest-service.nl. Bedrijven krijgen snel zekerheid voor hun werknemers en het bedrijfsproces. Lead Healthcare heeft inmiddels al meer dan 1200 bedrijven in heel Nederland geholpen aan sneltest capaciteit.

Met de COVID Sneltest Straat en de COVID Sneltest Service biedt Lead Healthcare bedrijven, scholen, zorginstellingen en particulieren de mogelijkheid om snel getest te kunnen worden.

ONZE Vastgoedpartner wenst Lead Healthcare veel succes!